Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını çelmek yürekin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Kısaca, kök ayrım şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek için tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye muhtevain kullanılan bir kapıdır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Montaj: Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Hatta, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, münasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Semtıcı malzeme ciğerermeyen ve semtıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cepheıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri özge Yangın Kapısı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Hangi bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk kuruluşnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, binanın kullanma derslikı gibi faktörler güçlü olmaktadır.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda söyleyiş tamlanan noktalarda makul süre ısı ve alaz intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, şık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin güçlü iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duyar davranıyoruz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Mono blok cisim kuruluşsı kol sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile katkısızlanmaktadır.

Report this wiki page