Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı haber koymak sinein sayfanın altında bulunan formu doldurarak yorum bırakabilirsiniz.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu yer arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Başkaca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın kapıları, yangın güvenliği bâtınin kritik öneme sahip olan yapısal unsurlardır. Müstacel durumlarda emin bir kaçış kurmak amacıyla tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları alelumum yangın dayanımı yüce malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bununla yan Yangın Çıkış Kapısı yana zirdaki kriterlere iye olan yerlerde vahit yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir strüktürsı vardır.

Sair bir şgeri ise kapıların baştan sona belirtik duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta gereğince şayet yangın bapsı uygun zamanlarda kapanmayacak ve berrak şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın kapısı yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönısaf firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini Yangın Çıkış Kapısı yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve munis paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde alıyoruz.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz şiddetli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page